Do godz. 10.00 publikowane jest menu na następny dzień
Dieta Vegan by Oliwia
1200 kCal
I śniadanie
Pasztet koperkowy z żytnim pieczywem na zakwasie i ogórkiem małosolnym
II śniadanie
Budyń solony karmel z wiśnią
Obiad
Makaron aglio olio z prażonymi chipsami kokosowymi
Podwieczorek
Wegański Twix
Kolacja
Vege shoarma box
1500 kCal
I śniadanie
Kakaowy chlebek bananowy z musem orzechowym i ananasem
II śniadanie
Krem marchewkowo - pomidorowy Magdy Gessler z pestkami dyni
Obiad
Tofu w sosie słodko - kwaśnym z ryżem
Podwieczorek
Sernik matcha z pistacjami
Kolacja
Sałatka z batatami, papryką i awokado z sosem klonowym
1800 kCal
I śniadanie
Pasta warzywna z żytnim pieczywem na zakwasie i kalarepką
II śniadanie
Deser Strawberry
Obiad
Wegańskie ragù z kaszą kuskus
Podwieczorek
Brownie z czerwonej fasoli
Kolacja
Zupa Tom – Yum z makaronem sojowym
2500 kCal
I śniadanie
Tatar z bakłażana z bułeczką kukurydzianą
II śniadanie
Racuszki z jabłkiem, deserem kokosowym i borówką
Obiad
Curry z wegańskim mięsem, fasolką szparagową, orzechami nerkowca i ryżem
Podwieczorek
Koktajl brzoskwiniowo - truskawkowy z lnem
Kolacja
Sałatka z tofu-fetą, warzywami i sosem balsamicznym
Dieta standard by Oliwia
1200 kCal
I śniadanie
Pasztet z dzika z żytnim pieczywem na zakwasie, gruszką i sosem cumberland
II śniadanie
Budyń solony karmel z wiśnią
Obiad
Makaron z kurczakiem/indykiem w lekkim sosie śmietanowym z cukinią, suszonymi pomidorami i kaparami
Podwieczorek
Smoothie mango z miętą
Kolacja
Vege shoarma box
1500 kCal
I śniadanie
Pasta warzywna z żytnim pieczywem na zakwasie i kalarepką
II śniadanie
Deser Strawberry
Obiad
Kurczak w śliwkowym sosie BBQ z kaszą bulgur i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z bananami i migdałami
Kolacja
Zupa Tom – Yum z makaronem sojowym
1800 kCal
I śniadanie
Pasta z białej fasoli i śliwki z żytnim pieczywem na zakwasie i ogórkiem małosolnym
II śniadanie
Bananowy serek z daktylami i borówką Obiad
Penne z tuńczykiem w sosie pomidorowym z mozzarellą
Podwieczorek
Brownie
Kolacja
Wrap z hummusem, pieczonymi warzywami i roszponką
2500 kCal
I śniadanie
Pasta z buraka i orzechów z serkiem capri i żytnim pieczywem na zakwasie
II śniadanie
Czekoladowy pudding chia z sosem wiśniowym Obiad
Polędwiczka wieprzowa w sosie Dijon z kaszą pęczak i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek
Ciasto pomarańczowe
Kolacja
Zupa jarzynowa z brukselką i kurczakiem