DietFitbyOliwia

Do godz. 10.00 publikowane jest menu na następny dzień

Dieta Vegan by Oliwia

1200 kCal

I śniadanie

Pasztet koperkowy z żytnim pieczywem na zakwasie i ogórkiem małosolnym 

II śniadanie

Budyń solony karmel z wiśnią

Obiad

Makaron aglio olio z prażonymi chipsami kokosowymi

Podwieczorek

Wegański Twix

Kolacja

Vege shoarma box 

                                      

1500 kCal

I śniadanie

Kakaowy chlebek bananowy z musem orzechowym i ananasem

II śniadanie

Krem marchewkowo - pomidorowy Magdy Gessler z pestkami dyni

Obiad

Tofu w sosie słodko - kwaśnym z ryżem

Podwieczorek

Sernik matcha z pistacjami

Kolacja

Sałatka z batatami, papryką i awokado z sosem klonowym

                                      

1800 kCal

I śniadanie

Pasta warzywna z żytnim pieczywem na zakwasie i kalarepką

II śniadanie

Deser Strawberry 

Obiad

Wegańskie ragù z kaszą kuskus

Podwieczorek

Brownie z czerwonej fasoli

Kolacja

Zupa Tom – Yum z makaronem sojowym

                                      

2500 kCal

I śniadanie

Tatar z bakłażana z bułeczką kukurydzianą 

II śniadanie

Racuszki z jabłkiem, deserem kokosowym i borówką

Obiad

Curry z wegańskim mięsem, fasolką szparagową, orzechami nerkowca i ryżem

Podwieczorek

Koktajl brzoskwiniowo - truskawkowy z lnem

Kolacja

Sałatka z tofu-fetą, warzywami i sosem balsamicznym

                                      

Dieta standard by Oliwia

1200 kCal

I śniadanie

Pasztet z dzika z żytnim pieczywem na zakwasie, gruszką i sosem cumberland 

II śniadanie

Budyń solony karmel z wiśnią 

Obiad

Makaron z kurczakiem/indykiem w lekkim sosie śmietanowym z cukinią, suszonymi pomidorami i kaparami

Podwieczorek

Smoothie mango z miętą

Kolacja

Vege shoarma box                 

1500 kCal

I śniadanie

Pasta warzywna z żytnim pieczywem na zakwasie i kalarepką 

II śniadanie

Deser Strawberry 

Obiad

Kurczak w śliwkowym sosie BBQ z kaszą bulgur i surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek

Czekoladowe ciasto z bananami i migdałami 

Kolacja

Zupa Tom – Yum z makaronem sojowym              

1800 kCal

I śniadanie

Pasta z białej fasoli i śliwki z żytnim pieczywem na zakwasie i ogórkiem małosolnym

II śniadanie

Bananowy serek z daktylami i borówką                       Obiad

Penne z tuńczykiem w sosie pomidorowym z mozzarellą

Podwieczorek

Brownie

Kolacja

Wrap z hummusem, pieczonymi warzywami i roszponką              

2500 kCal

I śniadanie

Pasta z buraka i orzechów z serkiem capri i żytnim pieczywem na zakwasie

II śniadanie

Czekoladowy pudding chia z sosem wiśniowym                       Obiad

Polędwiczka wieprzowa w sosie Dijon z kaszą pęczak i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek

Ciasto pomarańczowe       

Kolacja

Zupa jarzynowa z brukselką i kurczakiem             

© 2013-2024 PRV.pl
Strona została stworzona kreatorem stron w serwisie PRV.pl